Предмет: Географија

Разред: пети

Поштовани ученици и родитељи,

Уколико сте у могућности пратите упутства за рад у дигиталном уџбенику. Пажљиво и са разумевањем читатајте основни текст. Отвoрите иконе поред основног текста, оне вас воде на одређене видео приказе, фотографије, скице и филмове. Вршите проверу знања одговорима на питања која се налазе у дигиталном уџбенику. Пратите предавања која се организују на РТС-у.

У прилогу вам шаљем план рада са исходима и један задатак. Исходи учења можете као смерницу шта треба да знате после завршеног просцеса учења за одређену лекцију или наставну област. Програм рада можете оријенатционо користити како би сазнали колико је лекција остало до краја године и евентуалног усаглашавања са распоредом на РТС-у. Последња реализована наставна тема у нашој школи је „Литосфера“. Знање из наставне области „Литосфера“ вредновано је у четвртак 12. 03. 2020. тестирањем ученика. Резултати и оцене после тестирања биће уписане у електронски дневник до краја идуће недеље.

Зa реализацију задатака добиће те одређене рокове. Повратне информације можете послати у форми word документа, скица, цртежа и графикона. Реализоване задатке шаљите на mail наставника, у тренутку када наставник постави задатак да се обједине активности које су реализоване у року од две или три недеље.

Будите стрпљиви и пажљиви у свему што радите, имамо могућности да све завршемо успешно, као и до сада. Уколико имате корисне предлоге и сугестије које би вам олакшале учење, дружење и рад можете ми проследити, а ја ћу прилагодити задатке.

Желим вам добро здравље и много успеха у свему што радите.

Професорка географије,

Јелена Поповић

 

zadatak peti razred

godišnji peti sa ishodima

Author

Zoran Čučković

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.